Obavijest korisnicima Hrvatskog povijesnog muzeja

Poštovani posjetitelji i korisnici Hrvatskog povijesnog muzeja,

obavještavamo Vas da je zbog posljedica potresa Palača Hrvatskog povijesnog muzeja (Matoševa 9, Zagreb) do daljnjega zatvorena za javnost. Time je u istoj obustavljeno javno djelovanje Muzeja (izložbena i pedagoška djelatnost, koncerti, predavanja te ostala javna događanja).

Memorijalni muzej Ivana Gorana Kovačića (Lukovdol) otvoren je za javnost. U skladu s preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite te mjera predostrožnosti u vezi postupanja tijekom epidemije koronavirusa (COVID-19) Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo obustavljene su grupne posjete te su mogući individualni posjeti s obaveznim pridržavanjem svih propisanih mjera.

Komunikacija i rad sa strankama do daljnjega su mogući isključivo elektroničkim i telefonskim putem. (http://www.hismus.hr/hr/o-muzeju/djelatnici/, tel: 01/4851-900; fax: 4851-909).

Iznimno stranke će se primati uz prethodni dogovor uz pridržavanje najnovijih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite od 15. srpnja 2020. koja propisuje obavezu nošenja maski. Stranke koje se neće pridržavati propisanih mjera neće biti zaprimljene!

O svim promjenama pravovremeno ćemo Vas obavijestiti.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Hrvatski povijesni muzej


Na vrh