Produženje izložbe „1918. – Prijelomna godina u Hrvatskoj“

Izložba „1918. – Prijelomna godina u Hrvatskoj“ ostaje otvorena do 29. rujna 2019. godine.

Pozivamo vas da posjetite izložbu i da se priključe pratećem edukativnom programu „Gladna 1918.“, organiziranom u sklopu 24. Edukativne muzejske akcije Sekcije za muzejsku pedagogiju i kulturnu akciju HMD-a, na temu (Pre)hrana, koji se također produžuje te će biti organiziran za sve posjetitelje za vrijeme trajanja izložbe.

Edukativni programi uključuju besplatna kostimirana stručna vodstva po izložbi (uz prethodnu najavu na 01/4851-900 ili j.hotko@hismus.hr), rješavanje interaktivnih radnih zadataka u obliku novina iz vremena Prvog svjetskog rata i/ili rješavanje radne bilježnice, uz mnoštvo dodatnih edukativnih sadržaja, poput slaganja slagalica s kartom poslijeratne Europe ili učenja Morseovog koda. Program  se sastoji od niza edukacijsko-animacijskih aktivnosti u okviru aktualne izložbe, a namijenjen je kako za grupne tako i za individualne posjete.

Pozivamo Vas stoga da do 29. rujna posjetite Hrvatski povijesni muzej i na zanimljiv način otkrijete brojne informacije o svakodnevnom životu ljudi s kraja Velikoga rata.

Veselimo se Vašem dolasku i dobro nam došli!


Na vrh